Doe uw voordeel met ons uitgebreid aanbod aan velgen

Ninoofse Bandencentrale - Ninove - Velgenaanbod

Met een gigantisch aanbod velgen in Ninove zorgt de Ninoofse Bandencentrale ervoor dat uw wagen steeds van de correcte velgen voorzien zijn. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij u telkens het meest geschikte advies kunnen geven.

De correcte velgen voor uw wagen

Wij hebben een groot aanbod van velgen in verschillende prijsklassen en van tal van kwaliteitsvolle merken. Samen zoeken we naar de lichtmetalen velgen die perfect bij uw wagen passen. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, krijgt u een prijsofferte van onze bandencentrale en gaan wij desgewenst over tot de vakkundige montage ervan op uw wagen.

Extra diensten

Bij de Ninoofse Bandencentrale doen we meer dan enkel en alleen de montage van uw banden en velgen. Bij ons staat uw veiligheid voorop, daarom doen we ook allerhande controles voor u. Zo hoeft u niet ook nog eens aan bezoek bij uw garagist in te plannen.

Contacteer ons

Wilt u prijzen weten voor meerdere velgen? Neem dan even contact op met de Ninoofse Bandencentrale of spring gerust eens binnen bij ons als u in de buurt van Ninove bent.